Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T-Mobile, nowa umowa i telefon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam abonament w T-Mobile za 69 złotych i 450 minut umowa kończy się za 6 miesięcy :

O ile wcześniej można przedłużyć umowę ?

I teraz najważnejsze pytanie :

Jaki najlepszy telefon można teraz wyrwać za tą samą opłatę abonametu i wiekszą liczbą darmowych minut ?

Można by było też sprawdzić u innych operatorów ale bez zmiany numeru.

Strony operatorów są dla mnie ciężkie do przeglądania więc pytam :D

Przy samym przedłużaniu umowy można byłoby coś utargować lub coś w tym stylu ?

Opublikowano

wszystko można, dokładne oferty i zniżki są po zalogowaniu się na konto ale skoro tobie się nie chce tego czytać to już twój problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Prawda jest taka że po zalogowaniu nie ma nic :)

Oczywiście dla osób które nie chcą siedzieć na stronach operatorów po godzinę na każdego lub dzwonic na infolinie ew. pisać e-mail.

Opublikowano

no to nie masz żadnych ofert, pytaj sobie w salonie oni ci sprawdzą ale zawsze bardziej opłacalny zakup jest poprzez stronę konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ogólnie salon zawsze zawyża cene telefonów więc... no i za te 6 miesiecy moze byc lepsza oferta z lepszym telefonem więc radze nie przedluzac narazie to po 1 a po 2 za 70 zł to możesz gównianą nokie lumie 520 dostać za złotówkę... nie porywaj sie na jakies iphony 5/ s IV bo bys musial miec bajonski abonament i doplacic jeszcze 5 stówek za tel xD polecałbym wziąść mniejszy abonament bez telefonu, zeby byl net, minuty i najlepiej sporo smsów, zalezy jak tam korzystasz, a telefon kupić sobie we własnym zakresie........ ewentualnie bierzesz jakiś tele i nie odpakowywujesz pudełka, sprzedajesz, dopłacasz i mozesz kupic cos lepszego, poza tym targować nie ma się co, ja mam 10 lat jeden numer w orange i z lekkimi znajomosciami ze strony matki utargowałem iphone'a 5 za złotówke przy abonamencie w którym mam wszystko za free. bez znajomosci albo dlugoletniego stazu u nich nie masz sie co targowac ;p

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...